Szervizszolgáltatásaink

 

Legfontosabb célunk, hogy Partnereink részére az üzemeltetett eszközökhöz stabil, megbízható szervizhátteret adjunk. Kollégáink rendszeresen részt vesznek az általunk képviselt gyártók által tartott szaktanfolyamokon, jelentős raktárkészletet tartunk a szükséges kellékanyagokból, alkatrészekből. Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert- az irodatechnikai területen – az országban az elsők között vezettük be, és azóta is minden évben megújítjuk.

A következő szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére

  • Eseti javítás
  • Átalánydíjas karbantartási szerződés
  • Átalánydíjas karbantartási és javítási szerződés
  • Teljes körű üzemeltetési szerződés
  • Bérleti és teljes körű üzemeltetési szerződés

 

A díjak tartalmazzák kiszállás díja munkadíj alkatrész díja kellékanyag díja készülék díj
Eseti javítás
Átalánydíjas karbantartási szerződés ok ok
Átalánydíjas karbantartás és javítási szerződés ok ok ok
Teljes körű üzemeltetési szerződés ok ok ok ok
Bérleti és teljes körű üzemeltetési szerződés ok ok ok ok ok

 

Eseti javítás

Vállaljuk Budapest és Pest megye egész területén, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, faxok, multifunkciós eszközök, plotterek, szkennerek, projektorok, stb) meghibásodása esetén a bejelentéstől számított 9 munkaórán belül (jellemzően ennél rövidebb idő alatt) megkezdjük Partnerünknél a hiba elhárítását.

Előnyök: keveset használt eszközök esetében javasoljuk, nincs folyamatos költség, csak az elvégzett javítás után készül a számla.

Hátrányok: a rendszeres karbantartás hiányában nőhet a meghibásodások száma, általában magas az alkatrészigény, rövidebb az eszközélettartam.

 

Átalánydíjas karbantartási szerződés

Átalánydíj ellenében a szerződésben rögzített időközönként (havonta vagy negyedévente) elvégezzük – külön hívás nélkül – a gyártó által előírt karbantartást, szükség szerint javítást. Elvégezzük a készülék külső-belső tisztítását, a szükséges beállításokat, és a tesztelést.

Előnyök: csökken a meghibásodások száma, nagyobb a rendelkezésre állási idő, csökkennek a költségek, a készülék élettartama meghosszabbodik.

Hátrányok: nem tartalmazza a szükséges kellékanyagok, alkatrészek költségét, nem tervezhető esetlegesen magas alkalmankénti költség.

 

 

Átalánydíjas karbantartási és javítási szerződés

Példányszámhoz kötött díj ellenében elvégezzük a szükséges karbantartást, esetleges javítást. A díj tartalmazza a kopó, fogyó alkatrészek (dobegység, fixáló hengerek, tisztítóhenger, felszedő görgők) költségeit is. Elvégezzük a készülék külső-belső tisztítását, a szükséges beállításokat és a tesztelést.

Előnyök: Tervezhetőbbé válnak az üzemeltetési költségei, csak a valóban felhasznált kellékanyagot kell megvásárolni (pl: színes berendezések esetében).

Hátrányok: A javításokhoz felhasznált egyéb alkatrészek költségét ügyfelünknek kell megtéríteni.

 

Teljes körű üzemeltetési szerződés

Példányszámhoz kötött díj ellenében elvégezzük a szükséges karbantartást, esetleges javítás. A díj tartalmazza a felhasznált összes alkatrész, kellékanyag költségét, a másolópapír, tűzőkapocs kivételével. A karbantartások alkalmával elvégezzük a készülék külső-belső takarítását.

Előnyök: a költségek teljes mértékben előre tervezhetőek, és ellenőrizhetőek, a saját üzemeltetéshez képest jelentős költség megtakarítás érhető el, nincsenek rejtett költségek.

Hátrányok: A készülék megvásárlásával kapcsolatos egyszeri magas költség az Ügyfelünket terheli.

 

Bérleti és teljes körű üzemeltetési szerződés

Példányszámhoz kötött díj ellenében Ügyfelünk rendelkezésére bocsájtjuk a közösen kiválasztott eszközt, és biztosítunk minden az üzemeltetéssel kapcsolatos kelléket, alkatrészt és szolgáltatást a fénymásolópapír és tűzőkapocs kivételével. Ennél a szerződéstípusnál egy havi alapdíjat állapítunk meg, mely a havonta minimálisan leszámlázott példányszámot tartalmazza. Természetesen van lehetőség havi fix bérleti díj megállapítására is, ekkor nincs minimálisan leszámlázott példányszám, így a valóban elkészített példányok költsége terheli Önöket.

Előnyök: az általunk bérletbe javasolt eszközök teljes tulajdonlási költsége (a gép beszerzési ára+az élettartam alatt felhasznált üzemeltetési költség) jelentősen alacsonyabb egy Ügyfelünk által újonnan megvásárolt, és üzemeltetett gépnél. Nincs nagy összegű egyszeri beruházás, nem kell amortizálni, nem kell gondoskodni a gép környezetbarát megsemmisítéséről, mindezt megtesszük mi Ön helyett.

Hátrányok: nincs