A Rendszer Szerviz Kft 1995-ben alapítottuk irodatechnikai berendezések értékesítésére, szervizszolgáltatására. A Rendszer Szerviz Kft 1995-ben alakult magánvállalkozás. Fő tevékenységi körünk a kezdetektől irodatechnikai berendezések – másológépek, nyomtatók – értékesítése és szervizszolgáltatása. Mára teljes körű megoldást kínálunk a színes és a fekete-fehér másoló-nyomtatórendszereken keresztül egészen a dokumentum-archiválásig. Képesek vagyunk az irodák teljes papír-írószer, irodaszer, irodai kisgép ellátására. Erre a célra készítettünk egy több ezer cikket tartalmazó katalógust, és üzemeltetünk egy mindig aktuális árakat használó webáruházat.

Hogy miért érdemes minket választani?

  • Mi nem csak egy mobiltelefonszámon és e-mailben elérhető vállalkozás vagyunk. Számunkra fontos, hogy a cégközpont, bemutatóterem, szerviz és raktár egy saját épületben, Budapest könnyen megközelíthető részén legyen. Így kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk kedves Partnereinket a 1039 Bp. Batthyány u. 43 alatti telephelyünkön, ahol akár ki is próbálhatják vásárlás előtt a kiválasztott terméket.

  • Minden szerviz technikus kollégánknak és az ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársainknak is több mint 10 éves gyakorlata van. Ez a rendszeres szakmai továbbképzésekkel kiegészülve garancia a szakmai hozzáértésünkre.

  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leghatékonyabb megoldást találjuk meg az Ügyfelünk igényeire, és nem a legnagyobb, legdrágább eszközöket próbáljuk rájuk erőltetni. Nem csak „dobozokat” árulunk, hanem képesek vagyunk az általunk értékesített eszközök hosszú távú, gazdaságos üzemeltetésére is.

  • Nálunk nincsenek rejtett költségek, mindent az elfogadott árajánlat, aláírt szerződés szerint számlázunk. Nem fogunk olyan akciókkal előállni miszerint 5-6 éves garanciát adunk akár használt gépre is feltéve, ha teljes körű üzemeltetési szerződést kötnek velünk. Mit adhatnánk garanciában, ha az üzemeltetési szerződésünk minden költséget tartalmaz? Számunkra a korrekt, mindkét fél részére előnyös hosszú távú kapcsolat a legfontosabb.