AROMA DIFFÚZOROK, ILLÓOLAJOK

Aroma diffúzorAz illóolajok az immunrendszert védő természetes vegyületek. Az aroma diffúzor, az illóolajok párologtatására alkalmas kis szerkezet, amely elegáns kiegészítője lehet lakásodnak, irodádnak. A diffúzor által kibocsátott aromás, hideg gőzzel tisztítani, illatosítani tudod a különböző helyiségek levegőjét, amellyel támogathatod immunrendszered megfelelő működését. Ezenfelül az idegrendszer nyugtatását, a relaxációt is elősegíti a kiáramló finom köd látványa és a nyugtató hangulatfények, színek váltakozása.

Az illóolaj, a növény rendkívül összetett kivonata, így hatóanyagát tekintve igen gazdag. Az aroma diffúzor használatával nem sérül az illóolajok kémiai összetétele, mert nem bocsát ki hőt, így a jótékony hatásuk továbbra is megmarad. Fontos, hogy az illóolaj, amit választasz, 100%-os tisztaságú legyen!

    Cégünk 3 kedvenc illóolaja:

  • Citromhéj illóolaj: baktériumölő, immunerősítő és az egyik legjobb légfertőtlenítő hatású.
  • Teafa illóolaj: baktériumölő, gombaölő, vírusölő, parazitaölő hatású.
  • „Provence-i hangulat” illóolaj-keverék: ajánlott mindenkinek, aki felfrissülésre és a levegő megtisztítására vágyik.

 

Webshopunkban kedvedre válogathatsz az aroma diffúzorok és illóolajok között. A termékleírások pedig segítségedre lesznek a választásban. További kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!

Kiváló ajándékötlet családtagjaidnak, barátaidnak, üzleti partnereidnek, óvónéniknek és tanítóknak!
Erősíts természetesen!

Kattints az alábbi pöttyökre és válogass!

Rendelés aroma diffúzorRendelés illóolajok

 

Shares
Powered by WordPress | theme cats456